Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και decor Δήμου Ναυπλίου

Η μεγαλόπρεπη πόλη του Ναυπλίου φόρεσε τα γιορτινά της για να υποδεχτεί τις φετινές γιορτές και μαζί  τους χαρούμενα βλέμματα και παιδικά χαμόγελα  , που δηλώνουν πως οι γιορτές πλησιάζουν.

Η πόλη του Ναυπλίου στολίστηκε από το συνεργείο μας  , με λαμπάκια led λευκού χρώματος σε όλα τα κεντρικά σημεία  όπως στις νησίδες στους φοίνικες και φυσικά στην πλατεία Συντάγματος. Στο κέντρο της πλατείας τοποθετήθηκε ένα μεγάλο έλατο από πράσινη γιρλάντα , κωνικού τύπου , με λαμπάκια και αστέρι  στην κορυφή.

 

Το  << Πάρκο του Αι Βασίλη >>  περιμένει τους μικρούς μας φίλους να διασκεδάσουν με πλούσιες εικαστικές δραστηριότητες .Το πάρκο αποτελείται  από εικαστικό θέμα <<Βόρειος Πόλος >> , το σπίτι του Αι Βασίλη , το Ζαχαρόσπιτο της Χιονάτης ,χριστουγεννιάτικο τρενάκι , πίστα μινι καρτ   και  άλλα ηλεκτρικά παιγνίδια .

Τα  παιδιά  ζωγραφίζουν και κατασκευάζουν με τα  ξωτικά του Αι Βασίλη  , η  Χιονάτη  ζωγραφίζει τα παιδικά προσωπάκια  με γιορτινά σχέδια και glitter και φυσικά ο Αι Βασίλης  , που δέχεται γράμματα για δώρα από όλα τα παιδιά.

Η είσοδος στο πάρκο είναι δωρεάν.