Λάκης Παπαδόπουλος και οι φίλοι του

Λάκης Παπαδόπουλος και οι φίλοι του

 

<<Λάκης Παπαδόπουλος και οι φίλοι του>>

 

υπό την αιγίδα του
Εθνικού Συμβουλίου Ελλάδος Ομίλων και Κέντρων για την UNESCO

 

Η εταιρεία ADM Productions και το εθνικό συμβούλιο της UNESCO Eλλάδος διοργανώνει την πιο όμορφη φιλανθρωπική συναυλία του φετινού καλοκαιριού.

Ο Λάκης Παπαδόπουλος , με τον Γιώργο Μηλιώκα και τον Γιώργο Γάκη , με την ορχήστρα τους , θα συναντηθούν στο Παλαιό Φρούριο , την 23η Αυγούστου , σε μια μαγική βραδιά ,με γνωστές αγαπημένες επιτυχίες.

Ο Λάκης Παπαδόπουλος τα τελευταία 35 χρόνια γράφει ιστορία στην ελληνική ροκ σκηνή και καθιερώθηκε ως ένας από τους πιο χαρακτηριστικούς εκπροσώπους της.

Στην μακρά πορεία του στον χώρο της μουσικής, πέρα από τα τραγούδια που έγραψε και τραγούδησε ο ίδιος, αμέτρητα είναι και τα τραγούδια που έχει γράψει και τα γνωρίσαμε με φωνές άλλων σπουδαίων ερμηνευτών. Είναι  ένας από τους σημαντικότερους  συνθέτες και στιχουργούς  της εποχής μας με εντυπωσιακό φάσμα καλλιτεχνικών επιτυχιών .Είναι ο  μόνος συνθέτης που έχει δώσει τραγούδια σε όλο το φάσμα των ελλήνων τραγουδιστών.

Ήταν άλλωστε ο πρώτος ροκάς που συνεργάστηκε με λαϊκό τραγουδιστή, που δεν ήταν άλλος από τον Δημήτρη Μητροπάνο όταν το 1988 έκαναν ντουέτο το «Για να σ’ εκδικηθώ».

Μαζί του ο Γιάννης Μηλιώκας  , μας ταξιδεύει με γνωστές αγαπημένες επιτυχίες του .

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλέστε τώρα