Χριστούγεννα στον Δήμο Πειραιά

Χριστούγεννα στον Δήμο Πειραιά

 

Τέσσερα πάρκα στο Δήμο Πειραιά

Τη μαγεία των Χριστουγέννων φέρνουν τέσσερα γιορτινά πάρκα του Άη Βασίλη στα νότια της πόλης. Στη Μαρίνα Ζέας, στην πλατεία Κανάρη, στην πλατεία Δωδεκανήσου και στην πλατεία Παύλου Μελά έρχονται παιχνίδια, ψυχαγωγικές δραστηριότητες και θεματικά δρώμενα για τους μικρούς μας φίλους.Παράλληλα, στο πάρκο της Μαρίνα Ζέας, πέρα από παγοδρόμιο, καρουζέλ, τραμπολίνο και πίστα καρτ, κάνουν στάση δημοφιλείς τραγουδιστές.

Τα παιδιά θα διασκεδάσουν με μια πληθώρα χριστουγεννιάτικων παιχνιδιών, όπως παιδότοπος, τραμπολίνο, carouzel, με συμβολικό αντίτιμο. Σημειώνεται ότι τα χριστουγεννιάτικα πάρκα θα ανοίξουν το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου.

«Ο Πειραιάς φορά τα γιορτινά του και περιμένει μικρούς και μεγάλους να αφεθούν στη μαγεία των εορτών, στέλνοντας μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας», αναφέρει στο μήνυμά του για τις γιορτές ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης και συνεχίζει: «Είναι μια ευκαιρία για όλους μας να περάσουμε περισσότερο χρόνο με τις οικογένειές μας. Οφείλουμε, όμως, ειδικά αυτές τις ημέρες, να βρεθούμε ακόμα περισσότερο κοντά και σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη».

 

Δείτε το άρθρο από το pireauspress.gr

Δείτε επίσης…..

 

Christmas time!

Xmas 3D Theme parks

 

Καλέστε τώρα